Accomodation

Ebeltoft holds many possibilities for your stay - two hotels and a camping site are within a small walk to the centre. If you want to stay in a holiday home, in the centre or in the beautiful surroundings, it is also possible.
You also find a first class youth hostel with a beautiful view over the sea.

Ebeltoft Park Hotel

Ebeltoft Park Hotel

Ebeltoft Strand Camping

En af Danmarks bedste beliggenheder direkte ved Ebeltoft Vig, med en dejlig børnevenlig badestrand, omtrent "lige udenfor forteltet".

Ebeltoft Strand

Livet er... At alt det, man ønsker sig, er lige foran næsen på een.

Fuglsøcentret Hotel og Konferencecenter

Velkommen til Fuglsøcentret -en oplevelse rigere

DCU Mols Camping

Veludstyret helårscampingplads med idyllisk terrasse opdelte pladser og udlejning af hytter.

Sommerhusudlejning - Ebeltoft Feriehusudlejning

Ebeltoft Feriehusudlejning er et lokalt udlejningsbureau på Djursland med over 15 års erfaring i branchen og med en stor og trofast kundekreds.

Campaya

Hvis du leder efter det perfekte sommerhus til ferien i Ebeltoft, så er Campaya.dk det rette sted at kigge. Med over 700 sommerhuse og ferielejligheder i og omkring Ebeltoft og over 1000 på hele Syddjurs, er det nemt at finde et sommerhus der passer til netop jeres behov.

Vigen Ferielejligheder

Vigen Ferielejligheder er beliggende i Ebeltoft centrum. Fantastisk udsigt til vandet og kun få meter fra Det gamle Rådhus samt et andet af byens vartegn Fregatten Jylland. En feriebolig her er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie på Djursland og ture til Østjyllands badestrande og seværdighede

This happens in Ebeltoft